портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Без електропостачання залишається 341 населений пункт Донеччини

Опубліковано 30 липня 2022 року, 14:41

На сьогодні без електропостачання залишається 341 населений пункт Донецької області. Найскладнішими напрямками лишаються Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький,

За 29 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових повністю чи частково поновити світло у 24 населених пунктах Донецької області. Вчергове заживлені 25 143 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.

Постійні артилерійські обстріли, ракетні та авіаудари завдають масштабних ушкоджень мережам. Енергетики лагодять їх знову і знову. Зокрема, вчора, з дозволу військових, фахівці енергокомпанії змогли полагодити обладнання та повернути світло у 9,3 тисяч домогосподарств Торецької громади. Вдалося попрацювати також у Слов’янській та Мар’їнській громадах – відновлене живлення для 7,2 тисяч та 5,5 тисяч домогосподарств відповідно. Були ремонти і у Авдіївській громаді – заживлені 2,3 тисячі домогосподарств. А також у Краматорській та Бахмутській громадах. Нагадаємо, що Торецька, Авдіївська та Мар’їнська громади вже восьмий рік знаходяться поблизу лінії розмежування і час від часу піддавалися обстрілам. Наразі обстрілам піддаються практично усі громади регіону.

За матеріалами  ДТЕК Донецькі електромережі