портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Духовий оркестр Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.Карабиця виступив у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв

Опубліковано 08 травня 2024 року, 10:05 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

В межах виконання Угоди про співпрацю між закладами освіти мистецького спрямування 07 травня у Києві духовий оркестр Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.Карабиця виступив з концертною програмою в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Здобувачі освіти академії, науково-педагогічні працівники і особисто член Наглядової ради коледжу, в.о.ректора НАКККІМ пан Валерій Марченко гідно оцінили рівень підготовки студентів коледжу, виконання ними концертної програми.

Під час проведення заходу студенти коледжу та академії мали змогу познайомитися із досягненнями один одного, з умовами продовження отримання фахової мистецької освіти.

В концертній залі також були присутні запрошені тимчасово переміщені мешканці Донецької області, учні та викладачі мистецьких шкіл Донецької області.

Така співпраця з найкращими закладами вищої мистецької освіти України дає поштовх випускникам коледжу впевнитися в обраному життєвому шляху, вдосконалювати виконавську майстерність, вступати до вишів, з якими підписані меморандуми про співпрацю, що сприяє розвитку та збереженню кадрового потенціалу області.