портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Джури з Селидівської територіальної громади гідно представили Донеччину на всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура»)

Опубліковано 26 липня 2023 року, 11:11 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Рій «Молоді козаки» Селидівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, переможці обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у старшій віковій групі, взяли участь у ІІІ (всеукраїнському) етапі гри «Джура – 2023: Галицька Січ», який цьогоріч відбувся у Львівській області.

До мальовничих Карпат з’їхалися 26 команд – це 208 учасників з різних куточків України. Впродовж 9 днів наші хлопці й дівчата долучилися до різних видів змагань та виявили високий рівень підготовки у основних конкурсах: «Таборування», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Стрільба з пневматичної зброї», «Метання гранати». А у грі-вікторині «Відун» здобули І місце.

Сколівщина гостинно зустріла юних козаків, вразила неймовірними краєвидами. Під час екскурсій вони відвідали фортецю «Тустань», Меморіал українським січовим стрільцям на горі Маківка, історико-краєзнавчий музей та  водоспад «Кам’янка». Діти отримали безліч позитивних емоцій від нових знайомств, командних конкурсів, флешмобів, теплої атмосфери у таборі, етнодискотек, майстер-класів та щиро вдячні Львівщині за теплу зустріч, ЗСУ – за можливість подорожувати Україною.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації