портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дзюдоїстка Донеччини Марина Погорелова виборола «срібло» XXIV Дефлімпійських ігор

Опубліковано 05 травня 2022 року, 12:22 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Четвертий день XXIV Дефлімпійських ігор у Бразилії – змагань найвищого рівня для атлетів з вадами слуху, що мали відбутися в грудні 2021-го, але були перенесені на 2022-й рік – відзначився першою нагородою в скарбничці України від Донецької області.

4 травня «срібло» у індивідуальних жіночих змаганнях вагової категорії 70 кг здобула заслужений майстер спорту України Марина Погорелова з міста Маріуполь, тренером якої є Олександр Земечев. Вона перемогла представницю Індії Вайшнаві Море та у фіналі поступилася Сунхіі Чой з Республіки Корея.

Ця медаль стала четвертою дефлімпійською в спортивній кар’єрі Погорелової – вона є чемпіонкою і бронзовою призеркою Ігор 2017 року та володаркою «бронзи» Ігор 2013 року. Шанс поповнити свої здобутки Марина ще матиме на поточних змаганнях – за день, 5 травня, вона виступить у командному жіночому турнірі в складі збірної України.

Додамо, що ще одним представником Донеччини з дзюдо на XXIV Дефлімпійських іграх став майстер спорту України Владислав Рощенков з Маріуполя. За підсумками чоловічої особистої першості у ваговій категорії до 60 кг він посів п’яте місце.


Інші новини за темою