портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Енергетики відновили електропостачання прифронтового селища Невельське, знеструмленого в результаті бойових дій

Опубліковано 27 серпня 2021 року, 13:10

ДТЕК Донецькі електромережі відновив роботу пошкодженої в результаті бойових дій лінії 0,4 кВ і повернув світло в 47 домогосподарств прифронтового селища Невельське Покровського району.

Лінія 0,4 кВ була пошкоджена 3 липня. Оскільки вона знаходиться в «сірій» зоні, для проведення відновних робіт були необхідні додаткові узгодження зі Спільним центром контролю і координації з питань припинення вогню, залучення представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та ОБСЄ.

«Як тільки компанія отримала всі необхідні узгодження, наші фахівці відразу ж приступили до робіт з відновлення електропостачання. Ми відремонтували обірвані та посічені осколками дроти в чотирьох прольотах лінії 0,4 кВ, замінили шість ізоляторів, встановили новий силовий трансформатор. Це дозволило повернути світло в 47 домогосподарств селища Невельське», – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

Також фахівці компанії відновили роботу лінії 6 кВ, що забезпечує резервне живлення селища Новолуганське в Бахмутському районі.


За матеріалами відділу з комунікацій «ДТЕК Донецькі електромережі»