портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуація цивільних мешканців Донеччини триває

Опубліковано 21 червня 2023 року, 15:46

Триває щоденна евакуація цивільних мешканців Донеччини. Рятуються від війни і дорослі, і діти, що виїжджають як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. Координує цю масштабну роботу обласна військова адміністрація, а задіяні в ній місцеві адміністрації, поліція, ДСНС, волонтери та інші структури. 

Так, протягом минулої доби (20 червня) рятувальники Донеччини допомогли під час перевезення з пунктів збору та реєстрації в м. Покровськ та м. Торецьк до місця посадки в евакуаційний потяг 37 людям, з них 7 дітей та 3 маломобільні особи; а під час евакуації в Покровському районі - 32, з них 6 дітей та 2 маломобільні особи. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

А за допомогою поліції вчора евакуйовано 198 людей, інформує відділ комунікації поліції Донецької області.

Нагадаємо, з 18 квітня триває безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. Завтра, 22 червня, з Покровська відправиться черговий евакуаційний потяг на Бердичів. Рейси цього безкоштовного евакопоїзда здійснюються один раз на чотири дні.