портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуація триває: Стало відомо, скільком мешканцям Донеччини за добу надали допомогу ДСНС та поліція

Опубліковано 06 травня 2023 року, 15:51

Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини, як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. До цього масштабного та відлагодженого щоденного процесу, який координує обласна військова адміністрація, залучені обласна та місцева влада, поліція та ДСНС, волонтери та залізничники, благодійні фонди, громадські організації та чимало інших структур.

Так, наприклад, протягом минулої доби - 5 травня - рятувальники Донеччини евакуювали людей із зони активних бойових дій, а саме: двох осіб з смт Очеретине Покровського району та трьох осіб з м. Часів Яр Бахмутського району, повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області. Також співробітники ДСНС за минулу добу надали допомогу під час   перевезення із пунктів збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг 3 особам; а під час евакуації в Покровському районі - 49 особам (з них семеро дітей та троє людей з обмеженими фізичними можливостями.

А за допомогою поліції вчора в області було евакуйовано 457 людей, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Нагадаємо  З 18 квітня розпочалась безкоштовна евакуація мешканців Донеччини до територіальних громад Житомирської області.