портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуація з Донеччини відбувається щоденно, вже завтра - черговий безкоштовний потяг до Житомирської області

Опубліковано 11 травня 2023 року, 14:52

Щоденна евакуація цивільних мешканців Донеччини триває як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. До цього важливого процесу, який координує обласна військова адміністрація, залучені обласна та місцева влада, ДСНС, поліція та інші структури.

Так, тільки протягом минулої доби рятувальники Донеччини надали допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг 11 особам (з них одна дитина).  А під час евакуації в Покровському районі - 20 людям, з них дві дитини та чотири особи з обмеженими фізичними можливостями. Про це повідомили  в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

А за інформацією відділу комунікації поліції Донецької області,  за допомогою поліції на Донеччині вчора було евакуйовано 217 людей. 

Як відомо, з 18 квітня розпочалася безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. І вже завтра, 12 травня, з Покровська відправиться черговий евакуаційний потяг на Бердичів. Нагадаємо, рейси цього безкоштовного евакопоїзда здійснюються один раз на чотири дні.