портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуюйся вчасно: Цивільні мешканці Донеччини щоденно виїжджають у більш безпечні регіони

Опубліковано 31 липня 2023 року, 14:45

На Донеччині триває евакуація цивільного населення. Щодня з території області курсує евакуаційний транспорт, щоб врятувати життя людей, які опинилися в зоні бойових дій. Рятуючись від війни, наші земляки виїжджають як з прифронтових територій, так і за межі області. Цей процес координує обласна військова адміністрація, а залучені до нього місцеві адміністрації, поліція, ДСНС, волонтери та інші.

Так, тільки протягом минулої доби рятувальники Донеччини надали допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місця посадки в евакуаційний потяг 24 мешканцям області (з них 4 дитини та 1 маломобільна особа), а під час евакуації в Покровському районі - 34 людям (з них 4 дитини та 3 маломобільні особи). Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Донецькій області.

А за інформацією відділу комунікації поліції Донецької області, за допомогою поліції вчора, 30 липня, було евакуйовано 52 людини.

 Нагадаємо, починаючи з 8 липня, безкоштовна евакуація до Житомирщини здійснюється спеціальним поїздом 1 раз на 8 днів. Найближчий такий евакопотяг відправиться з Покровська до Бердичева 2 серпня.