портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуюйся вчасно: долучайтесь до проєкту Донецької ОДА та допоможіть зберегти життя

Опубліковано 11 серпня 2022 року, 23:14

Триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини. Через активні бойові дії та наближення холодів потрібно, щоб якомога більше людей покинули область вже зараз, виїхавши у безпечніші регіони України. Опалювальний сезон без газопостачання та щоденні обстріли окупантів, що несуть смерть – це невідворотня реальність, яка зараз залишає людям нашого краю тільки один вірний шлях – евакуацію. Бо зараз найважливіше - зберегти життя!

Серпневий етап евакуації багато в чому вирішальний. Так, з початку місяця здійснюється безкоштовна евакуація цивільних з Донецької області до Кіровоградської. Кожен парний день о 16:30 із Покровська відправляється евакуаційний поїзд до Кропивницького із зупинкою в Олександрії. Є й інші можливості, щоб вибратись у безпечніше місце. Потрібне ваше бажання врятувати життя своє і рідних. І необхідне розуміння, що цей важкий, але відповідальний крок важливо зробити вчасно.

Донецька облдержадміністрація закликає всіх бажаючих до участі в онлайновому проєкті #Евакуюйся_вчасно. Його мета – продемонструвати можливість та необхідність евакуації у більш безпечні райони, готовність наших земляків до цього важливого кроку, підтримати тих, хто ще вагається.

Пропонуємо у серпні 2022 року розміщувати на офіційних вебсайтах, а також на сторінках у соціальних мережах, із хештегом #Евакуюйся_вчасно інформацію про те, як відбувається евакуація у вашій громаді чи населеному пункті, про мотивацію людей, які вимушені тимчасово покинути рідну домівку, про можливості виїхати у безпечніші райони і про те, яка допомога надається людям.

Евакуація рятує життя! #Евакуюйся_вчасно!