портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівчині Краматорського міського центру зайнятості провели заходи для молодих людей з інвалідністю

Опубліковано 11 жовтня 2021 року, 17:12 , Донецький обласний центр зайнятості

Заходи для молодих людей з інвалідністю провели фахівчині з профорієнтації Краматорського міського центру зайнятості у Святогірську 7-8 жовтня.  

В перший день для слухачів був проведений тренінг «Цілепокладання та планування майбутнього». Під час заходу були розглянуті найефективніші методи, що дозволяють кожному поступово навчитися визначати, ставити і досягати поставлених цілей. Тренінг був корисний тим, у кого вже є велика мета, але при цьому немає розуміння, з чого почати рух до неї. Візуалізація, усвідомлення і формування мети відбувалось за допомогою психологічних методик «Взаємна презентація», «Золота рибка», «Зім’ята бумага» та «Драбина досягнень». 

На другий день учасники вчилися розпоряджатися часом на тренінгу «Тайм-менеджмент». Присутні отримали необхідні навички ефективного розподілу часу, використовуючи інструменти планування, та  вчилися розставляти пріоритети, розбиваючи справи на важливі та неважливі. Окрім цього, учасники ознайомились з інструментами тайм-менеджменту. Завдяки цим умінням молодь зможе встановити баланс між роботою та життєвими сферами, знайти час на розвиток.

Тренінги є частиною програми, яка передбачена проєктом «Маю право на гідне життя», що реалізується з кінця вересня.