портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели вебінар в рамках загальнообласної декади зайнятості для людей з інвалідністю

Опубліковано 25 листопада 2021 року, 14:13 , Донецький обласний центр зайнятості

Фахівці Донецького обласного центру зайнятості  провели 24 листопада онлайновий захід під  гаслом «Повір у себе: твої можливості та компетенції» в рамках загальнообласної декади зайнятості для людей з інвалідністю.  

Участь у вебінарі взяли особи з інвалідністю, які зареєстровані у центрах зайнятості Донеччини. 

До онлайнової конференції долучились представники Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби та Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці. 

Захід відкрив заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Олег Климович. «Служба зайнятості прагне максимально наблизити свої послуги до людей, забезпечити надання інформації у зручному для клієнтів форматі. Для цього нашими фахівцями розроблені та впроваджені 9 інформативних безкоштовних онлайн-сервісів, якими активно користуються мешканці регіону», - зазначив він.

Під час вебінару учасники дізналися про можливості вступу на державну службу, особливості навчання у закладах освіти, соціальні гарантії, переваги легального працевлаштування та реабілітації.

По завершенню онлайн зустрічі учасники отримали відповіді на актуальні питання. Фахівці надали консультації щодо створення особистого електронного кабінету, дистанційного навчання в рамках проєктів міжнародних організацій, подання документів для вступу на державну службу  тощо.

Нагадуємо, що працює сall-центр служби зайнятості Донеччини за безкоштовним номером 0 800 33 61 67, де у форматі «тут і зараз» можна отримати консультації.