портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці ГУ ПФУ в Донецькій області надали понад 1400 послуг мешканцям Донеччини в різних регіонах країни

Опубліковано 23 жовтня 2023 року, 19:14 , ГУ ПФУ в Донецькій області

#Вісті_з_гуманітарних_хабів

🔰Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області в гуманітарних хабах на території 16 областей країни на постійній основі проводяться зустрічі, у т.ч. у форматі відеозв’язку, з громадянами, які через бойові дії вимушені були переміститися і знайшли прихисток в інших регіонах.

✅Станом на 20 жовтня 2023 року проведено 157 зустрічей, у яких взяли участь 1406 внутрішньо переміщених осіб Донецької області.

🔸Спеціалісти управління обслуговування громадян Головного управління надають практичну допомогу та консультують з питань пенсійного забезпечення, житлових субсидій і пільг, страхових виплат, а також інформують про можливість отримання послуг дистанційно, через зручні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України ➡️ https://portal.pfu.gov.ua,та переваги про мобільного застосунку «Пенсійний фонд» ➡️ https://is.gd/LJxcni.

Долаємо виклики, продовжуємо працювати! Разом переможемо!

💻 Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці ➡️ https://www.facebook.com/dn.pfyта в телеграм-каналі ➡️ https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області