портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості Донеччини підтримують переселенців у Хусті

Опубліковано 25 вересня 2024 року, 15:04 , Донецький обласний центр зайнятості

Інформаційну підтримку переселенцям з Покровської громади надали фахівці служби зайнятості Донецької області під час чергового відвідування гуманітарного хабу «Єднання» у місті Хуст.

Мешканці Донеччини, які вимушено переїхали до Закарпаття, дізналися про актуальні програми та послуги служби зайнятості. Фахівці розповіли про вакансії, професійне навчання та можливості для розвитку власного бізнесу.

Начальниця відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості Олена Редько та керівник хабу Віктор Грицак обговорили виклики, з якими стикаються переселенці під час пошуку роботи у новому регіоні. Особливу увагу приділили можливостям співпраці з місцевими роботодавцями.

«Багато людей, які вимушено покинули свої домівки, мають цінні навички та ідеї для бізнесу, – зазначила Олена Редько. – Наше завдання – допомогти їм реалізувати свій потенціал на новому місці».

Переселенці отримали необхідну підтримку та консультації, які допоможуть їм швидше інтегруватися в нове суспільство та побудувати нове життя.