портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості Донеччини продовжують сприяти працевлаштуванню своїх клієнтів

Опубліковано 29 червня 2022 року, 13:59 , Донецький обласний центр зайнятості

Попри будь-які труднощі фахівці служби зайнятості Донеччини продовжують сприяти працевлаштуванню своїх клієнтів, навіть незважаючи на те, що самі покинули свої домівки. Так, сьогодні, 29 червня, вперше від початку війни спеціалістка Слов’янського міського центру зайнятості провела онлайн ярмарок вакансій. Роботодавцем виступив ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", який представив понад 100 актуальних вакансій за 12 професіями.

В заході взяли участь 77 безробітних, які заздалегідь надіслали свої резюме. Для них менеджер підприємства по кадрам Наталія Новосельцева розповіла про діяльність підприємства, місцях проведення робіт, детально зупинилась на умовах праці, організації навчання на робочому місці, рівні заробітної плати. Одним з додаткових плюсів, яке виділила представниця підприємства, – компенсація оренди житла для внутрішньо-переміщених осіб, надання безкоштовного житла та повного медичного страхування.

Для учасників ярмарку Наталя презентувала роботу підземного гірника, прохідника, машиніста конвеєра, гірника на допоміжних роботах в шахтах, машиніста підземних установок, електрослюсаря підземного тощо. Із кожним, хто зацікавився варіантами працевлаштування, вона провела індивідуальну співбесіду.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.