портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості Донеччини сприяли працевлаштуванню переселенців на Одещині

Опубліковано 26 травня 2023 року, 09:49 , Донецький обласний центр зайнятості

25 травня в Одесі відбувся міжобласний ярмарок вакансій «Знайдемо роботу разом!», в якому взяли участь представники бізнесу та переселенці з Донеччини. Захід проходив на базі ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» та об’єднав понад 70 провідних роботодавців Одеської, Донецької і Херсонської областей, які представили близько 1200 вакансій.

Фахівці служби зайнятості Донеччини активно долучились до проведення ярмарку, адже в Одеській області перебуває чимало внутрішньо переміщених осіб з Донецького регіону, які наразі потребують допомоги у працевлаштуванні.

Представники підприємств групи Метінвест, ДТЕК, Багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування м. Бахмут та ін. знайомили учасників з актуальними вакансіями, умовами праці та заробітної плати.

Спеціалісти служби зайнятості надавали консультації щодо можливості тримання мікрогрантів для відкриття та розвитку власної справи, професійного навчання в ЦПТО. Під час заходу працювала інтерактивна локація, на якій пошукачі роботи брали участь у вікторинах та отримували смачні подарунки від служби зайнятості.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості