портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фан-зони до Євро-2024 відкриті для переселенців із Донеччини в Києві та Мукачеві

Опубліковано 20 червня 2024 року, 14:01 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Відкриття фан-зон для вболівання за збірну України на футбольному Євро-2024 відбулося в містах Київ та Мукачево за ініціативи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Для того, щоб національну команду могли підтримали внутрішньо переміщені особи з Донецької області, у культурному хабі «Донеччина» в Києві та в парку Центральний у Мукачеві організовано спільний перегляд матчів на великих екранах. Також на фан-зонах облаштовані локації для спортивних розваг та різноманітних активностей.

Свій другий матч на чемпіонаті Європи з футболу в Німеччині збірна України проведе зі Словаччиною 21 червня о 16:00, а в третьому турі групового етапу змагань 26 червня о 19:00 зіграє з Бельгією.

Усі бажаючі можуть спробувати передбачити переможця Євро-2024 – для цього потрібно залишити свій прогноз у коментарях під публікацією за посиланням http://surl.li/uojpl.

На сторінці «Спорт для всіх - Донеччина» у Facebook перед матчами України проти Словаччини та Бельгії будуть розміщені дописи, де можна буде вгадати переможця та рахунок – найсправніші прогнозисти отримають пам’ятні подарунки.

Євро-2024 з футболу набирає обертів, тож дивимося матчі збірної та вболіваємо разом!