портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фонд НЕФКО має намір реалізувати інвестиційний проект в Новогродівці

Опубліковано 08 листопада 2018 року, 15:04

З лютого 2018 року керівництвом міста, фахівцями відділу економіки, управління міського господарства, менеджером з енергоаудиту Новогродівської міської ради  велась робота щодо отримання грантових коштів  для реалізації проектів у Новогродівці від Фонду Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).

За ініціативою міського голови Людмили Білецької,  у вересні 2018 року в представницькому  офісі Фонду НЕФКО, що знаходиться в Києві,  відбулася перша робоча зустріч. Вдала презентація міста, аргументовані доводи міського голови переконали представників корпорації у необхідності реалізації проекту саме в м. Новогродівка. Перевагою, на думку експертів фонду, також стало те, що керівником міста є жінка, а це завжди запорука успіху.

В жовтні Новогродівська міська рада отримала підтвердження грантових коштів у сумі 600 тисяч євро на проведення заходів з термомодернізації та енергоефективності. Об’єктом, який відповідав всім вимогам конкурсу, став заклад дошкільної освіти №16 «Радість».

7 листопада до міста Новогродівка, з відповідним візитом,  прибули експерти, координатори та менеджери Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). В ході робочої зустрічі відвідано об’єкт , який став переможцем конкурсу, обговорено питання фінансування Проекту, його технічних особливостей, графіку впровадження, звітності протягом виконання та можливих проблемних питань. 



Новогродівська міська рада