портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Форум-практикум «Приєднуйся до життя» відбувся у Маріуполі

Опубліковано 11 жовтня 2021 року, 12:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Форум-практикум «Приєднуйся до життя», головною метою якого було розв'язання проблем, пов’язаних із розповсюдженням та вживанням наркотичних засобів та психотропних речовин серед молоді та підлітків, відбувся у Маріуполі.

Захід організовано Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області, відділом ювенальної превенції ГУНП в Донецькій області, Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є Жуковського «Харківський авіаційний інститут» за підтримки Маріупольської міської ради.

Форум-практикум відвідали представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та практичний психолог комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації».

Учасниками заходу було розроблено концепцію навчально-методичних соціальних відеороликів для різних вікових категорій населення з агітацією здорового способу життя.