портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Футбол, дипломи, привітання: як у коледжі ім. С.Бубки святкували 90-річчя Донеччини

Опубліковано 04 липня 2022 року, 16:59 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

У заходах, присвячених 90-річчю з дня утворення Донецької області, взяли участь учні Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, який сьогодні через російську збройну агресію проти України тимчасово базується в Полтаві завдяки співпраці з місцевим національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка.

Ювілею присвятили матчеву зустріч з футболу між командами ДОСФКСП ім. С. Бубки U-17 міста Бахмут та ДЮСШ ім. Івана Горпинка U-17 міста Полтава.  

Далі відбулося урочисте вручення випускникам коледжу документів про здобуття освіти - дипломів молодшого спеціаліста за професійною кваліфікацією «Інструктор-методист з фізичної культури і спорту» та свідоцтв про базову середню освіту. А грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за плідну співпрацю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди 90-річчя Донецької області були нагороджені інженер з програмного забезпечення Роман Сіднєв, тренер-викладач з боротьби вільної Ганна Єфремова, тренер-викладач з важкої атлетики Ігор Обухов, інструктор-методист з фізичної культури та спорту Олександр Уско та викладач спеціальних дисциплін Катерина Горбенко.

Вітаючи спортсменів, тренерів, викладачів і фахівців ДОСФКСП, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик підкреслив: "Щиру вдячність висловлюємо Полтавщині, яка гостинно прийняла учнів коледжу імені нашого прославленого земляка Сергія Бубки. Не цурайтеся своїх мрій, не втрачайте молодечого запалу, прямуйте до омріяних здобутків! Зі свого боку ми обов’язково вам у цьому сприятимемо й сподіватимемося на якнайшвидше повернення в місто Бахмут. А за можливість провести цей та інші спортивні заходи ми всі сердечно дякуємо нашим захисникам, Збройним Силам України, які героїчно боронять незалежність і територіальну цілісність держави".

Інші новини за темою