портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Футзалістка з Лиману Аліна Бундюк – віце-чемпіонка світу в складі студентської збірної України

Опубліковано 29 серпня 2018 року, 09:50

З 19 по 26 серпня в місті Астана (Казахстан) проходив чемпіонат cвіту з футзалу серед студентів, де жіноча збірна України стала срібним призером.

Приємно відзначити, що в складі національної команди виступила спортсменка з Донецької області Аліна Бундюк – вихованка ФК «Багіра» міста Лиман, випускниця Шандриголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка нині виступає за столичний клуб «ІМС»-НУХТ (Національний університет харчових технологій). Першим тренером Аліни є Олександр Резніков, тренер вищої категорії з футзалу.

Українська збірна продемонструвала в Казахстані яскраву гру, на груповому етапі почергово здолавши команди Польщі – 8:2, Канади – 3:2, Росії – 2:1 та Ізраїлю – 6:2.

У півфінальній грі українки зустрілись зі збірною Франції, де основний і додатковий час зіграли внічию 1:1, а в серії пенальті перемогли з рахунком 3:1.

Вирішальна фінальна гра звела Україну із суперником по групі – Росією, але, на жаль, повторити успіх їй не вдалося. Поразка 0:2, і наша команда везе додому срібні медалі чемпіонату cвіту серед жіночих студентських збірних.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Інші новини за темою