портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Гідна праця – запорука соціальної стабільності, соціального зростання та сталого розвитку країни

Опубліковано 07 жовтня 2016 року, 14:49

Починаючи з 2008 року, за ініціативою Міжнародної конфедерації профспілок щорічно 7 жовтня відзначається Всесвітній день дій за гідну працю.

6 жовтня з нагоди відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю в Краматорському міському центрі зайнятості проводився День відкритих дверей під гаслом «Гідна праця як необхідна умова забезпечення гідної якості життя».

Участь у заході взяли заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова, заступник директора Краматорського міського центру зайнятості Інна Березюк, представники територіальної інспекції з питань праці у Донецькій області та Головного управління Пенсійного фонду України у Донецькій області.

«Гідна праця – це високопродуктивна робота, яка гарантує гідну зарплату та соціальний захист чоловіків і жінок в умовах свободи об’єднання, відсутності дискримінації, безпеки на робочих місцях та поваги до людської гідності. Це запорука соціальної стабільності, соціального зростання та сталого розвитку країни», - зазначила заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова.

Відвідувачі отримали інформацію про переваги легальної зайнятості, укладання трудового договору або цивільно-правової угоди при працевлаштуванні, що гарантує захист соціальних та трудових прав.

Крім того під час заходу були презентовані інноваційні послуги обласної служби зайнятості: дистанційне навчання, можливість запису та розповсюдження відеорезюме, проведення он-лайн співбесіди з роботодавцями, створення банку відеовакансій тощо.

Фахівці служби зайнятості надавали консультації з питань зайнятості, трудового законодавства та відповідали на чисельні запитання.

Донецький обласний центр зайнятості