портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької облдержадміністрації привітав спортсменів та тренерів Донеччини з Днем фізичної культури і спорту

Опубліковано 09 вересня 2021 року, 13:50

Святкові заходи з нагоди відзначення в Донецькій області Дня фізичної культури і спорту проходять у Краматорську сьогодні,  9 вересня. 

У парку культури та відпочинку ім. О.С. Пушкіна у рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку працювали локації з 22 видів спорту.  Спортивні активності з футбольних та волейбольних змагань стартували сьогодні у міському парку «Сад Бернацького». 

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко привітав спортсменів та тренерів Донеччини. За гідні виступи під українськими стягами на Олімпійських та Паралімпійських іграх спортсмени та їхні тренери одержали грошові премії від Донецької ОДА.

Очільник області  нагадав, що 14 наших земляків достойно представили національну команду України на Олімпійських іграх, а 14 паралімпійців привезли з Токіо 15 медалей. 

«Не забуваймо також і про нашого земляка Миколу Шапаренка, який кілька днів тому забив важливий гол у матчі проти команди Франції. Це все – тільки нещодавні успіхи, а скільки їх було ще раніше!»,  -  сказав Павло Кириленко. 

Він зазначив, що є надія на те, що у спортсменів Донеччини попереду ще більші спортивні успіхи.

«Не даремно Президент започаткував програму «Здорова Україна», одним із довгострокових завдань якої є виховання нового яскравого покоління сильних спортсменів.  Дякую всім вчителям фізкультури та тренерам, які навіть у найскрутніші роки продовжували виховувати майбутніх чемпіонів. І, звісно ж, дякую самим спортсменам, адже без завзяття та щирої праці таких високих результатів не досягнути», - сказав очільник Донецької області.