портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької облдержадміністрації зустрівся із журналістами провідних видань Німеччини, Франції та Польщі

Опубліковано 14 січня 2022 року, 12:41

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко зустрівся із журналістами провідних видань трьох країн ЄС – Німеччини, Франції та Польщі.

 Спілкування очільника області з європейськими медійниками стає вже гарною традицією. Вони щиро цікавляться станом справ на Донеччині і готові розповідати про нього своїм співвітчизникам.  

Найбільше говорили про загрозу загострення воєнних дій. 

«Тепер, коли Росія вже відверто шантажує НАТО, навіть найвіддаленіші від нашого фронту країни розуміють, що пора давати відсіч. Запевнив, що Збройні сили України мають для цього відповідний досвід та необхідні уміння»,  - зазначив очільник області.

Також журналістів цікавить, як вдається розвивати регіон в умовах постійної війни та напруги. За останні роки Донеччина зазнала разючих змін, як з точки зору розвитку інфраструктури, так і з точки зору розвитку громадянського суспільства, підприємництва та національного самоствердження.

Далеко не останню роль у цьому поступі відіграє і допомога західних партнерів, які надають не тільки матеріальну підтримку, але й нематеріальну, яка іноді не менш важлива.

«Переконаний, що ми будемо поглиблювати співпрацю з європейськими союзниками не тільки на економічному ґрунті, але й на інформаційному. Від цього виграють всі»,  -  зазначив Павло Кириленко.