портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко вручив сертифікати на отримання подарунків для дітей з лінії фронту

Опубліковано 21 грудня 2021 року, 15:53

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Світлодарську вручив керівникам навчальних закладів сертифікати на отримання подарунків для дітей з території вздовж «лінії розмежування».

З 2018 року у Донецькій області запроваджена акція з вручення подарунків дітям, які проживають на лінії розмежування. Вона покликана подарувати дітям віру у дива та щастя. На жаль, не всі діти змогли взяти учать у передноворічних заходах, проте жодна дитина з лінії розмежування не залишилась без подарунків.

2369 дітей зі Світлодарської ВЦА та 38 дітей з села Зеленопілля Бахмутської ОТГ отримають новорічні сюрпризи: діти до 1 року - розвиваючий килимок, від 1 до 3 років - конструктори, від 3 років до першого класу - дитячі самокати, від першого класу до 18 років - бездротові навушники.

«Сьогодні діти радісні та усміхнені, і це надзвичайно надихає мене як керівника. Ми розуміємо, що тут до лінії розмежування, до передової, зовсім близько. Ми розуміємо наскільки важливо дарувати цим дітям тепло і радість, і робимо усі можливе, щоб це тепло ніколи не закінчувалось. Я радий, що діти, як і дорослі, відчувають цю підтримку, особливо зараз, у цей казковий час», - зазначив Павло Кириленко.

Також очільник області взяв участь у святкуванні та привітав дітей з прийдешнім Новим Роком.

«Святий Миколай супроводжуватиме кожного з вас протягом новорічних та різдвяних свят. Для кожної людини одним з найкращих спогадів є новорічні свята з дитинства. Тому я бажаю вам бути здоровими та щасливими. І хочу звернутись до вас із дорослим побажанням - щоб ви завжди любили свою країну - Україну, любили своїх батьків, а вони любили вас. Веселих вам свят!», - звернувся до дітей очільник області.

Діти отримали подарунки, взяли участь у конкурсах з аніматорами, а Маріупольський обласний драматичний театр показав для дітей спектаклю про пригоди Святого Миколая.