портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко зустрівся з родинами загиблих учасників АТО/ООС

Опубліковано 29 вересня 2020 року, 17:25

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко провів зустріч з родинами загиблих учасників Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил.

У зустрічі також взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА і органів місцевого самоврядування.

 Зустріч почалася з вшанування пам’яті загиблих захисників України хвилиною мовчання.

Павло Кириленко закликав представників влади ефективно вирішувати проблеми сімей учасників АТО/ООС. «Люди не вірять словам, якщо ті не підкріплені діями. Я звертаюсь до всіх – за можливості налагоджуйте діалог для сприятливого вирішення усіх проблемних питань», - наголосив він.

Під час зустрічі були розглянуті питання безоплатного медичного забезпечення та лікування, соціального захисту, пільгових перевезень та виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення для учасників АТО/ООС та їх сімей.

Найбільш гострим питанням стали пільгові перевезення учасників бойових дій та їх сімей. Директор департаменту базових галузей промисловості ОДА Артем Литвинов розповів про особливості пільгових перевезень у Донецькій області та проблеми, які виникають як у пільгових категорій, так і у перевізників. За його словами, наразі для вирішення проблеми пільгових перевезень необхідне затвердження комплексної програми на державному рівні.

За усіма гострими питаннями, про які йшлося під час зустрічі, Павло Кириленко надав відповідні доручення профільним структурним підрозділам облдержадміністрації.