портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голови Донецької та Івано-Франківської ОДА презентували проєкти, розроблені в рамках програми «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці»

Опубліковано 29 липня 2021 року, 10:21

Проєкти, розроблені в рамках міжрегіональної програми «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці», презентували голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко разом із Івано-Франківською колегою Світланою Оніщук сьогодні,  29 липня.  

«Досвід Івано-Франківщини, яка активно розвиває свій туристичний потенціал, дуже важливий для нас, адже ми прагнемо, щоб наша область стала привабливою не тільки для інвесторів, а й також для туристів – як із Європи, так і з інших областей України», - зазначив Павло Кириленко.

Він подякував прем’єр-міністрові Денису Шмигалю, міжнародним та українським партнерам, які допомагають  долати стереотипи та спільно розвивати  регіони як економічно, так і культурно.

Нагадаємо,  програма «Івано-Франківська та Донецька ОДА будують мости для співпраці»  реалізується  завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що надається через проєкт міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри».