портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА взяв участь у марафоні "Комунікація – Партнерство – Відкритість"

Опубліковано 03 грудня 2021 року, 11:23

Питання щодо дотримання прав та законних інтересів людей з інвалідністю обговорюють учасники Всеукраїнського онлайн-марафону "Комунікація – Партнерство – Відкритість", який проходить сьогодні, 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю за ініціативи Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

До заходу долучилися керівники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, регіональні представники Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю, представники громадських організацій та органів місцевого самоврядування.

Участь у марафоні також взяв голова Донецької облдержадміністраціії, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко. До марафону також приєдналися керівники департаментів ОДА, залучених до розвитку безбар'єрного простору у Донецькій області.

Під час заходу будуть розглянуті питання доступності для людей з інвалідністю соціальних, медичних, освітніх послуг, а також інші питання, які пов´язані з дотриманням їх прав та законних інтересів. Всього від представників громадянського суспільства до керівництва держави надійшло понад 200 запитань.

Переглянути трансляцію марафону можна на офіційному YouTube- каналі Кабінету міністрів України.