портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА взяв участь у позачерговому засіданні Державної комісії ТЕБ та НС

Опубліковано 14 травня 2021 року, 19:30

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, його заступники та представники структурних підрозділів ОДА  взяли участь  у позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Засідання відбулось  в онлайновому режимі під головуванням міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова.

На засіданні комісії розглянули три основних питання:  

- Про організацію та здійснення заходів Луганською ОДА щодо попередження, реагування та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із масштабними пожежами на території Луганської області;

- Про заходи центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно-політичної обстановки;

- Про заходи щодо створення безпечних умов для учасників ЗНО та вступних випробувань в умовах здійснення протиепідемічних заходів з протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

«Безпека жителів області – наше першочергове завдання. Усі рішення Комісії будуть виконані», - зазначив Павло Кириленко.