портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА взяв участь у регіональній дискусії у межах Донбас Медіа Форуму

Опубліковано 02 листопада 2021 року, 15:34

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко взяв участь у регіональній дискусії "Комунікація реформ на регіональному рівні: чи розуміють влада та журналісти одне одного?", яка відбулась у межах Донбас Медіа Форуму сьогодні,  2 листопада.  

Під час дискусії говорили про  розвиток підконтрольних частин Донецької та Луганської областей,  про комунікацію з журналістами стосовно цих змін та перетворень, а також про можливості комунікації з мешканцями тимчасово окупованої частини сходу України.  

«Направлення зусиль на мовлення українських каналів на непідконтрольну територію  -  це перший крок, який повинен бути розвинутий на рівні держави», - зазначив Павло Кириленко. 

«Існує прямий причинно-наслідковий зв’язок між розвитком підконтрольної українській владі території Донеччини й закритими чотирма КПВВ -  це саме для того, щоб цей розвиток не бачили жителі окупованих територій. Я це завжди показував, доводив нашим міжнародним партнерам. Коли ми безпосередньо перебували на пропускних пунктах, я показував, що ми готові, відкриті  по графіку всі чотири КПВВ, вони закриті з того боку.  Але не буде чесним, якщо я скажу, що ми відновимо мовлення українських  телеканалів на окуповану територію і все -  всі одразу побачать, які класні дороги, яка інфраструктура,  вони поїдуть сюди. Тому що є спланована інформаційна війна, є тактика, є стратегія»,  -  сказав очільник області. 

Він наголосив на тому, що мешканці ТОТ є українськими громадянами й можуть без проблем користуватися на підконтрольній  українській владі території  усіма необхідними сервісами та послугами.