портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський прибув з робочим візитом до Великоновосілківського району

Опубліковано 31 жовтня 2017 року, 17:50

31 жовтня 2017 року голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський прибув з робочим візитом до Великоновосілківського району.

В рамках візиту очільник області Павло Жебрівський разом з директором департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Юрієм Узун, в.о. голови Великоновосілківської райдержадміністрації Олександром Алчієвим, головою Великоновосілківської районної ради Сергієм Кириловим, головним лікарем комунальної лікувально-профілактичної установи «Великоновосілківська центральна районна лікарня» Євгенією Балабан урочисто відкрили кабінет сучасної комп'ютерної томографії у КЛПУ «Великоновосілківська центральна районна лікарня».

Павло Жебрівський привітав усіх присутніх із здобутками та наголосив на продовженні плідної співпраці.

Присутні ознайомилися з оснащенням кабінету, роботою комп’ютерного томографу Brivo CT385 (вартість 9967050 грн.), який отримано від департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації.

За рахунок місцевого бюджету проведена перебудова та капітальний ремонт приміщення (в т.ч. системи вентиляції, пожежної системи та електричної мережі) на суму 410000 грн.

Цього ж дня відбулося урочисте відкриття молодіжних центрів розвитку для дітей та молоді «Нові горизонти» в с-щі Роздольне та «Перлина майбутнього» в с. Комар за участю голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілії Золкіної, в.о. голови Великоновосілківської райдержадміністрації Олександра Алчієва, Комарського сільського голови Романа Дмитрієва, секретаря Роздольненської сільської ради Світлани Тахтарової,  представників управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, керівників молодіжних центрів.

Проекти реалізовано за ініціативи голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік в рамках обласної програми «Гідна країна для гідних людей».

         Основна мета функціонування молодіжних центрів, це сприяння всебічного розвитку дітей та молоді, завдяки неформальним та інтерактивним методам навчання; виховання любові до рідної землі, до свого народу, готовності до праці в ім’я України; освоєння національних цінностей (мови, території, культури), патріотизму, що сприяє утворенню національної гідності; залучення дітей до практичних справ розбудови державності, формування почуття гідності й гордості за свою Батьківщину; популяризація здорового способу життя та зміцнення здоров'я дітей та молоді.

Для облаштування молодіжного центру розвитку для дітей та молоді «Нові горизонти» в с-щі Роздольне витрачено: 165,0 тис. грн. з обласного бюджету на придбання обладнання (тенісні столи, тренажери, батут, меблі, ноутбук, проектор, екрани, музична техніка, електроприлади, жалюзі, килимне покриття, сантехніка, будівельні матеріали); 430 тис. грн. з місцевого бюджету на ремонт приміщення та покрівлі.

Для облаштування молодіжного центру «Перлина майбутнього» в с. Комар витрачено всього 400,0 тис. грн., в тому числі: з обласного бюджету – 120,0 тис. грн. на придбання спортивного інвентарю та меблів; з місцевого бюджету – 280,0 тис. грн. (придбання обладнання та меблів – 237,7 тис грн.; поточний ремонт будівлі – 42,3 тис. грн.)

Після урочистого перерізання символічних стрічок учасники заходів із задоволенням оглянули розважальні кімнати, конференц-зали та фітнес–зали, ознайомилися з виставками малюнків та виробів декоративно-прикладного мистецтва.

Губернатор області Павло Жебрівський відвідав майстер-клас та із зацікавленістю закріпив ягоди до гілки калини - символу дерева українського роду.

61 62 63 64 65 66

Великоновосілківська райдержадміністрація