портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова гуманітарного комітету Громадської ради при Донецькій ОДА закликала дотримуватись карантинних норм

Опубліковано 20 жовтня 2020 року, 16:50

Дотримуватись карантинних норм, у першу чергу – носіння захисних масок, закликала мешканців Донецької області та представників інституцій громадянського суспільства області Ірина Степанова - регіональний спеціаліст з адвокації гуманітарної місії «Проліска», голова гуманітарного комітету  Громадської ради при Донецькій ОДА  під час брифінгу у Краматорську 20 жовтня.  

 «Ми усі працюємо з людьми. Кожен постійно контактує з десятками людей, у тому числі і з особами похилого віку, які входять до групи ризику. Ми повинні розповідати людям, у тих громадах, де працюємо, надаємо допомогу, про важливість дотримання усіх рекомендацій МОЗу. Волонтери, соціальні працівники, громадські діячі самі мають бути прикладом – носити засоби індивідуального захисту, дотримуватись карантинних норм, берегти здоров’я та життя інших», - наголосила Ірина Степанова.

Волонтерка підкреслила, що здебільшого представники неурядових організацій виконують місії у важкодоступних районах з низьким рівнем медичного забезпечення, тому важливо вжити всіх заходів, щоб випадково не заразити мешканців таких населених пунктів.