портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль оглянув об’єкти «Великого будівництва» у Краматорську

Опубліковано 23 квітня 2021 року, 14:20

Об’єкти, що реалізуються в рамках національної президентської програми «Велике будівництво»,  відвідали у Краматорську голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та заступник голови Донецької ОДА Денис Клюшников. 

З метою обміну досвідом вони оглянули хід будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами «Н2О», льодову арену, а також спортивно-оздоровчий комплекс з футбольним полем, майданчиком для пляжного волейболу, легкоатлетичною доріжкою.

Нагадаємо, «Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України. У 2020 році на Донеччині було капітально відремонтовано школи у Красногорівці, Селидовому, Сіверську, Нікольському та Желанному,  дитячі садочки відкрито у Бахмуті («Кріпиш», «Гусельки» та «Кульбабка»), Маріуполі («Юний моряк») та  у Краматорську («Зернятко»).   Щодо спортивних об’єктів, то у рамках проєкту «Велике будівництво» три з них були побудовані «з нуля» -  це стадіон у Волновасі,  спортивний комплекс та крите футбольне поле у Краматорську, ще два об’єкти реконструювали -  стадіони у Селидовому та Слов’янську.  Проведено ремонти низки автомобільних доріг та мостів. Відновлюються та модернізуються  приймальні відділення в лікарнях Донецької області.

Президентська програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. У межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70% від усіх об’єктів.