портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прибув у Донецьку область

Опубліковано 30 серпня 2021 року, 11:40

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков розпочав робочу поїздку до району проведення Операції об’єднаних сил у Донецькій області. 

Під час поїздки Дмитро Разумков зустрівся з керівництвом операції Об’єднаних сил та головою Донецької облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком. На зустрічі були розглянуті питання безпекової ситуації та нещодавнє загострення на лінії фронту.

«Останнім часом ми бачимо загострення... Всі пам'ятають Авдіївку. На жаль, і вчора, і позавчора ми бачили знову обстріли, порушення домовленостей, узятих усіма сторонами процесу. Але тільки Україна виконує свої зобов'язання, сьогодні справді дотримується досягнутого в Мінську, домовленостей про припинення обстрілів і ведення бойових дій. Але ми точно не будемо мовчати й захищатимемо себе і своїх військовослужбовців і громадян, які сьогодні змушені жити в таких умовах. А все, що залежатиме від нас, від армії, від військово-цивільної адміністрації, я впевнений, ми робитимемо», - заявив Дмитро Разумков під час спілкування з журналістами.

Після спілкування з журналістами Дмитро Разумков відвідає на Донеччині низку об’єктів.