портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Волноваської РДА зустрівся з мешканцями Стрітенської та Анадольської сільських рад

Опубліковано 17 серпня 2018 року, 09:25

В рамках робочих поїздок до населених пунктів району голова Волноваської райдержадміністрації Дмитро Такаджи провів зустріч с мешканцями Стрітенської та Анадольської сільських рад. Участь у заході також взяла заступник голови райдержадміністрації Ольга Сидоренко, помічник народного депутата України Дмитра Лубінця Лілія Макаренко та заступник начальника сектору превенції Волноваського відділу ГУ НП України в Донецькій області Євген Селін. Зустрічі відбулись в форматі жвавого спілкування.

Значну роботу в даному напрямку проводить і народний обранець Дмитро Лубінець усіляко залучаючи кошти на модернізацію об’єктів інфраструктури. Мешканці зазначених місцевих рад розповіли про нагальні проблеми розвитку їх населених пунктів. Так, жителів Стрітенської ради турбує незадовільний стан проведення ремонтних робіт водопровідної мережі компанією «Вода Донбасу». Розпочаті роботи не завершені в повному обсязі, що створює незручності мешканцям.

Спільним проблемним питанням для обох місцевих рад є стан доріг. «Наразі завдяки плідній взаємодії райдержадміністрації та агрохолдінгу HARVEAST підписано Меморандум про співпрацю. В рамках якого агрохолдіногом надається шлак для засипки та відновлення місцевих доріг. Необхідно лише залучити транспорт, який буде перевозити посипковий матеріал на визначені ділянки»-зазначив голова райдержадміністрації Дмитро Такаджи.

Мешканців Анадольської сільської ради турбує питання працевлаштування, відновлення даху сільського Будинку культури, відсутності у ФАПі кардіорографу. Місцеві мешканці виразили щиру вдячність та запросили очільників району частіше проводити такі робочі поїздки.

Волноваська РДА