портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 06 березня 2024 року, 18:00

🔹

Росія вбиває цивільних: внаслідок ворожого обстрілу Нетайлового Очеретинської громади тяжке поранення отримала місцева мешканка. Медики не змогли врятувати жінку, її травми були несумісні з життям. Війська рф відкрили вогонь по населеному пункту сьогодні о пів на дев'яту ранку.

🔸

Загалом, за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є жертви та пошкодження житлових будинків.  З лінії фронту евакуювали 207 осіб, у тому числі 60 дітей.

🔹

У Покровську тривають відновлювальні роботи пошкоджених внаслідок обстрілу будівель. Рятувальники за допомогою OSB плит закрили 32 віконних блоки.

🔸

До 10 років позбавлення волі загрожує чоловікові, який під час окупації Лиману мобілізовував місцевих мешканців. СБУ встановила його особу та задокументувала злочини. 42 річному місцевому підприємцю повідомили підозру за статтею колабораціонізм.

🔹

Уряд розглядає можливість продовження терміну прийому заяв на виплати ВПО. З 1 березня 2024 року в деяких органах соціального захисту населення та ЦНАПах записатися на прийом можна не раніше квітня.

🔸 

Не виходячи з помешкання: перевірити, чи надана житлова субсидія, можна онлайн. Це можна переглянути в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

🔹 

Автошкола для людей з інвалідністю. На Донеччині отримати водійське посвідчення категорії "В" можуть особи із порушенням опорно-рухового апарату, які відвідали курс навчання на адаптованих авто. Такі автошколи вже працюють у шести областях України.