портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 10 червня 2024 року, 20:05

🔹У Часовоярській громаді 1 людина загинула. У Покровському, Краматорському та Бахмутському районах є руйнування та пошкодження будинків. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 39 людей, у тому числі 5 дітей.

🔸Повідомлення про факт смерті пенсіонера. Про факт смерті пенсіонера потрібно негайно повідомити Пенсійний Фонд України. Заборонено знімати кошти, нараховані після смерті. Водночас, можна отримати фінансову  допомогу на його поховання. Відповідну інформацію можна надати в будь-який зручний спосіб: телефоном, електронною поштою чи вебпортал ПФУ.

🔹Консультативні зустрічі з мешканцями міста Марії провели  в гуманітарних хабах «ЯМаріуполь». Такі гуманітарні осередки розташовані у Дніпрі та  Тернополі. Люди отримали консультації та роз'яснення з питань призначення субсидії та  призначення пенсії/поновлення пенсійних виплат тощо.

🔸Мешканцям Донеччини виділили за програмою «єВідновлення» 1,4 мільярди гривень. З цієї суми 1 мільярд гривень призначено для власників зруйнованого житла, 413 мільйонів — для власників пошкодженого житла.

🔹Сіверська військова адміністрація передала бійцям ЗСУ 15 FPV дронів, 12 засобів РЕБ. За кошти громади чергову партію допомоги батальйону безпілотних систем 54 окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи.

🔸Коли продаєте або купуєте на онлайн-майданчиках будьте обережні. Шахраї не дрімають, а намагатимуться вивідати якомога більше інформації. Тож, тримайте в секреті: тризначний номер на звороті картки, коди банків та мобільних операторів та паролі до інтернет-банкінгу.