портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 11 липня 2024 року, 20:56

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 11 липня: всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є загиблі і поранені. Також, численні руйнування. З лінії фронту евакуйовано 146 людей, у тому числі 28 дітей.

🔸Донеччина протягом дня під ворожими обстрілами — знову є загиблі і поранені. Серед них неповнолітні. Єдиний шанс вберегти життя - евакуація, закликають в області.  

🔹За три доби ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання в домівках понад 8 тисяч родин. Фахівцям вдалося повернути електрику у 26 населених пунктів Донеччини. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

🔸Дайджест новин з гуманітарних штабів Донеччини. Центри підтримки ВПО, штаби та хаби, які розташовані у більш безпечних регіонах країни, продовжують надавати гуманітарну допомогу.

🔹З початку року понад 850 страхувальників Донеччини отримали консультації з питань оцифрування трудових книжок. Загалом, з часу запровадження сервісу «Електронна трудова книжка» відсканували  більше 240 тис. паперових трудових книжок.

🔸Донецька ОДА сприяє Бахмутському фаховому коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця у відновленні бібліотеки. Навчальний заклад, який релокований на Хмельниччину, отримав 426 примірників україномовної літератури. Серед збірок класична та сучасна проза.