портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 11 квітня 2024 року, 18:18

🔹Касетними боєприпасами обстріляна Новоукраїнка Вугледарської громади. У Красногорівці поранено людину, ще одну - у Новоселівці. Станом на ранок 11 квітня росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

🔸Прапор України зі своїми підписами подарували Донецькій області військові - студенти вишів. Державний стяг вручили голові ОДА Вадиму Філашкіну. Молодь під час зустрічі поділилась своїми проєктами та проблемними питаннями.

🔹Відтепер у Дії можна оформити довідку та виплати ВПО на сім’ю. Крім того, можна оформити відшкодування на дітей, які народилися вже після переміщення. Для цього потрібно оновити застосунок і заповнити дані.

🔸В Україні значно збільшилася кількість дітей сиріт або позбавлених батьківського піклування. Ці показники зросли через велику війну в нашій країні.  Чимало співвітчзників розмірковують про те, як усиновити дитину та виростити її у повноцінній родині.

🔹15 років за ґратами може провести депутат Дружківської міської ради, який збирав розвіддані для ворога. Посадовцю повідомили про підозру. Правоохоронці з'ясували, що мешканець Дружківки у випадку окупації міста, бачив себе «заступником мера».