портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 12 квітня 2024 року, 19:20

🔹Ворог не припиняє тероризувати цивільне населення Донеччини. Внаслідок обстрілу поранена цивільна людина у Красногорівці. Зруйновані та пошкоджені будинки у трьох районах регіону. Така оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 12 квітня. 

🔸1016 дітей евакуювали з Донеччини з початку оголошення примусової евакуації. З 56 визначених населених пунктів області врятовано всіх дітей. Проте понад десять дошкільнят та школярів.ще залишаються  у Бахмутському районі.

🔹На Донеччині триває будівництво захисних споруд. Для регіону, як і для країни, є пріоритетом питання відсічі агресії та стримування ворога. На побудову лінії оборони вже спрямовано понад 1,6 млрд гривень з обласного та місцевих бюджетів. 

🔸Підтримка бізнесу на Донеччині: доступні гранти, консультації та практичні навички. Учасники програми "Власна справа" ділилися особистим досвідом з охочими створити свій бізнес. Вони заохочували долучатись до процесу отримання мікрогранту та навчали як правильно витрачати кошти.

🔹Донецька область — серед лідерів за учасниками програми «Армія відновлення». Всього за час роботи цього проєкту долучились майже 13 тисяч людей. За півтора роки «Армія відновлення»  профінансована на 82 млн гривень

🔸ДТЕК Донецькі електромережі закликає не спалювати сухостій поблизу енергооб’єктів. Оскільки, займання може призвести до знеструмлення цілих населених пунктів. Вогонь може викликати пошкодження об'єктів та поставити під загрозу життя людей, які знаходяться поблизу електроустановок.