портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 23 березня 2024 року, 21:15

🔹Внаслідок обстрілу Донеччини загинула цивільна особа, ще одна поранена. Найбільше руйнувань зазнав Покровський район. Загалом, росіяни 16 разів обстріляли населені пункти області. З лінії фронту евакуйовано 1164 особи.

🔸Ше понад 156 мільйонів гривень на компенсації за безоплатне розміщення ВПО у закладах виділив Уряд.  Це відшкодування за комунальні послуги під час безоплатного перебування внутрішньо переміщених осіб у приміщеннях об’єктів державної, комунальної та приватної власності.

🔹Уряд ухвалив важливі зміни щодо виплат ВПО. Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. 

🔸З теплом і світлом. Для мешканців Часового Яру, які лишаються у місті, доставили генератори. Гуманітарние обладнання міжнародникам допомагали  доправити українські волонтери.

🔹Ще восьмеро освітян-зрадників постануть перед законом. СБУ повідомила про підозру педагогам, які зросійщують українські навчальні заклади на захоплених територіях Донецької області. Тривають комплексні заходи для притягнення їх до відповідальності за злочини проти України.