портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 23 вересня 2024 року, 22:07

🔹СтопФейк: у мережі поширюється неправиде відео з коментарем Вадима Філашкіна про ситуацію в Покровській громаді. У фейковому відеоматеріалі йдеться про те, що місцеві жителі організовують мітинги проти ЗСУ, конфліктують з військовими, а тому у громаді буде проведена примусова евакуація населення. Ця інформація не відповідає дійсності.

🔸Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 23 вересня: у Новоукраїнці загинула людина, ще двоє у Мирнограді. Водночас, 10 отримали поранення. Такі наслідки ворожого обстрілу. Загалом, за добу росіяни 14 разів гатили по населеним пунктам Донеччини.

🔹Вже опівдні у Краматорську пролунали 6 вибухів. Як наслідок  1 людина загинула та 3 зазнали поранень. Пошкоджені 8 приватних будинків. Остаточні наслідки обстрілу встановлюють.

🔸Ще один воєнний злочин росіян - армія рф обстріляла Шахове. Поранення отримали 5 дорослих і 2 дітей. Двоє з поранених доставлені до найближчої лікарні, решта отримала медичну допомогу на місці.

🔹Державна підтримка як рушійна сила: історія успішного бізнесу на Донеччині. Сушист з Добропілля розширив свою мережу Sushi Okami завдяки державній програмі підтримки підприємництва. Придбав додаткове обладнання та меблі для розширення виробництва. Це дало можливість створити нові робочі місця.