портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 27 травня 2024 року, 19:36

🔹Оперативна ситуація в Донецькій області станом на ранок 27 травня. У Мар’їнській громаді 2 людини загинули і 1 поранена, у Красногорівці 1 людина загинула і 1 поранена. Також жертви серед цивільних є у Часовоярській громаді. Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

🔸Агента російської розвідки затримали на Донеччині. Зловмисник готував захоплення Красногорівки. Він відслідковував пункти дислокації українських військ і фіксував їх. Нині підозрюваний під вартою і йому загрожує довічне ув’язнення.

🔹Донецька обласна служба зайнятості підготувала на червень низку заходів з питань безбар’єрності та заходи щодо посилення соціального захисту людей з інвалідністю та їх інтеграції у суспільне життя. Фахівці служби запрошують охочих долучитись до будь-якої інформаційної панелі. Попередньо потрібна реєстрація.

🔸За тиждень ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло у понад 21 тисячу домівок. Вдалося з дозволу військових відремонтувати та повернути світло жителям 41 населеного пункту.

🔹17 річна скелелазка з Донеччини випередила 17 суперниць із 8 країн світу. Ксенія Горєлова у фінальному протистоянні перемогла італійку Сару Строккі.