портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 27 червня 2024 року, 21:16

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 27 червня. Загалом, за добу росіяни 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. У Торецьку є загиблий та поранений З лінії фронту евакуйовано 230 людей, у тому числі 28 дітей.

🔸Вранці ворог знов атакував Донеччину. Є жертви та поранені. Під вогнем росіян опинився Торецьк та Ясенове Покровської громади. А на Селидове армія рф скинула авіабомбу.

🔹Надійшла інформація про пораненого чоловіка у Гірнику Курахівської громади та двох поранених жінок у Нью-Йорку Торецької громади. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

🔸Відзнаки від Донецької ОДА отримали мешканці Донеччини. Подяки вручили до Дня Конституції України. Відзначили представників агросектору та посадовицю Маріупольської РДА.

🔹Молодіжна рада при Донецькій ОДА розпочала свою роботу у Києві. Гасло учасників сесії «В єдності – сила. У силі – перемога!». Хлопці і дівчата долучилась до обговорень та дискусій тем, які їх хвилюють. Говорили про внесок молоді у розбудову своїх громад.