портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 05 вересня 2024 року, 21:46

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 5 вересня. Через обстріли окупантів загинула людина, ще 9 зазнали поранень. Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2182 людини, у тому числі 232 дитини.

🔸Триває примусова евакуація родин з дітьми. З 178 населених пунктів, де має бути проведена евакуація, в 151 населеному пункті вже зовсім не залишилось неповнолітніх. У 27-ми населених пунктах наразі перебувають 3473 дитини.

🔹Евакуаційні поїзди змінюють точку відправлення. З 5 вересня евакуація залізничним транспортом відбуватиметься з Павлограда.

🔸Донеччина отримала техніку для переробки будівельного сміття від міжнародних донорів. Дробарка та гусеничний екскаватор з гідравлічними ножицями перероблятимуть будівельне сміття поруч зі зруйнованими об'єктами. Перероблені матеріали підуть на ремонт евакуаційних доріг.

🔹Спортсмени Донеччини взяли ще дві золоті медалі у змаганнях з плавання на Паралімпіаді у Франції. Андрій Трусов у фіналі побив світовий рекорд – 26,38 секунд. Марина Піддубна здобула дебютне «золото» у змішаній естафеті 4х100 м вільним стилем.