портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 06 травня 2024 року, 19:11

🔹Росія вбиває мешканців Донеччини: станом на ранок 6 травня в області від ворожих обстрілів загинула людина у Часовоярській громаді. Є поранені: у Мар’їнській та Часовоярській громадах. Зафіксовані пошкодження і руйнування. Всього за добу росіяни 20 разів відкривали вогонь по  населеним пунктам Донеччини.

🔸53 тисячам родинам ДТЕК Донецькій електромережі повернув світло у домівки. З 29 квітня по 5 травня фахівцям компанії вдалося відновити електропостачання для мешканців майже ста населених пунктів. Слід зауважити, що деяким клієнтам повертали світло вже десятки разів.

🔹Маріуполець Андрій Грона став срібним призером чемпіонату Європи серед юніорів. Змагання з бодібілдінгу та фітнесу відбувалися в Іспанії. Турнір  зібрав понад 1200 учасників із 44 країн. Збірна України загалом здобула 45 медалей.

🔸До екологічної акції долучилась молодь Донеччини. Мета заходу – зберегти природнє різноманіття. На загал, понад 1300 учнів з 34 територіальних громад області взяли участь в акції.

🔹«Бережемо традиції свого роду. Донеччина»: у Донецькій області оголошується фотоконкурс до Міжнародного дня сім’ї. Для участі необхідно надіслати світлину, на якій зображено сімейну традицію. До неї  необхідно додати стислий текстовий опис, де буде розкрито суть сімейної традиції.