портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні події Донеччини за день

Опубліковано 06 вересня 2024 року, 22:17

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 6 вересня. Через обстріли окупантів загинули 2 людини, а 10 отримали поранення. Всього за добу росіяни 31 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2111 людей, у тому числі 254 дитини.

🔸У Покровську продовжують роботу лікарі, крамниці, пошта та банкомати. Триває евакуація, але в місті досі лишається 24,5 тисяч людей. Про це заявив очільник Донеччини Вадим Філашкін.

🔹На Паралімпійських іграх у Парижі четверо спортсменів із Донеччини здобули бронзові медалі в параплаванні. Серед переможців Данило Чуфаров та Олександр Комаров із Маріуполя, Ярослав Семененко з Красногорівки та Вероніка Коржова з Соледару.

🔸В евакуаційних поїздах, які прямують з Донеччини до безпечніших регіонів передбачений спеціальний вагон для маломобільних осіб. Вагоном скористалися 22 жителя Донеччини, серед яких 6 — лежачі хворі. Їх супроводжує кваліфікований персонал.

🔹В Олександрівскій громаді відкрили «Алею Героїв». У заході взяли участь представники Донецької ОВА, селищної військової адміністрації, члени сімей загиблих, бійці 28 ОМБ «Лицарі зимового походу» та мешканці громади.