портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Грантові можливості для розвитку бізнесу: онлайн-заходи Донецького обласного центру зайнятості

Опубліковано 17 травня 2024 року, 14:07 , Донецький обласний центр зайнятості

Служба зайнятості проводить інформаційну кампанію з підтримки підприємницьких ініціатив серед населення для сприяння розвитку мікро- та малого бізнесу та економіки регіону в цілому. 

Так, 15 та 17 травня 2024 року фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели онлайн-заходи з популяризації грантової програми «Власна справа» для підприємців та громадян, які прагнуть втілити свої бізнес-ідеї та проєкти у життя. Цей проєкт надає необхідну підтримку та стимулює розвиток інноваційних проєктів та бізнес-ідей, сприяючи створенню нових робочих місць. 

Захід зібрав більше 60 учасників, які виявили жвавий інтерес до можливостей отримання державної грантової підтримки та особливостей участі у програмі.

В ході зустрічей учасники ознайомилися з основними аспектами програми «Власна справа», доступними грантовими можливостями, отримали практичні поради щодо підготовки успішного бізнес-плану та заявки, змогли поставити запитання фахівцям служби зайнятості та отримати вичерпні відповіді.

Серед запрошених спікерів були переможці минулих хвиль подання заявок, які розповіли про власний досвід участі у програмі та здобуття грантової допомоги.

Робота з розширення кола проінформованих та мотивованих до впровадження підприємницької діяльності осіб триває.

Call-центр підтримки клієнтів Донецької обласної служби зайнятості: 0-800-33-61-67.