портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"Гвардія наступу": Як приєднатися до штурмової бригади "Лють"

Опубліковано 06 лютого 2023 року, 15:30

Як відомо, на Донеччині розпочато набір і до штурмової бригади Нацполіції України «Лють», що входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Розповідаємо, як приєднатися до цієї бригади.

Нагадуємо, номер «гарячої лінії» для мешканців Донеччини, які бажають приєднатися до лав «Люті», - 0 800 406 700. А головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.

"Запрошуємо до нашої команди «лютих» мешканців Донеччини, які прагнуть звільнити від російської навали рідні міста, повернути людям втрачені домівки, а тим, хто потерпає від окупації, - мирне та комфортне життя в складі України", - наголошують у відділі комунікації поліції Донецької області..

Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до будь-якого територіального підрозділу поліції Донецької області. Для детальної консультації телефонуйте на «гарячу лінію» 0 800 406 700.

Наразі ця бригада проходить етап формування й долучитися до неї може кожен охочий через ЦНАП або на сайті МВС, де можна ознайомитися з умовами та правилами проходження служби.

«Бійці штурмової бригади Національної поліції “Лють” отримають високоякісну бойову підготовку та сучасне озброєння. Крім гідного матеріального забезпечення військові підрозділу матимуть всі соціальні гарантії працівників поліції, можливість навчатися в профільних вишах та продовжувати кар’єру в структурах Національної поліції», - зазначив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області Руслан Осипенко під час спільного брифінгу начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка з представниками Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби.