портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз: Одне із важливих питань в умовах воєнного стану – протидія корупції та зловживанню службовим становищем

Опубліковано 05 жовтня 2023 року, 15:19

"Одне із важливих питань для держави та Донеччини в умовах воєнного стану – це протидія корупції та зловживанню службовим становищем", - наголосив виконуючий обов'язки голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз. Сьогодні він провів першу нараду з  регіональними керівниками СБУ, НАЗК, НАБУ, Національної поліції, іншими задіяними структурами та усіма керівниками військових адміністрацій. Наголосив на тому, що від сьогодні всі будуть під пильним наглядом ОВА, профільних органів та керівництва держави. 

Для подальшої роботи в цьому напрямку буде створено робочу групу «Прозорість та підзвітність». Керівники місцевих військових адміністрацій та представники силового блоку Донеччини отримали відповідні доручення щодо надання кандидатур до складу робочої групи. 

- Я хочу наголосити та звернути увагу всіх керівників на це питання – на війні не може бути подвійних стандартів. І так само, як росія руйнує наші будинки та інфраструктуру і є беззаперечним ворогом для кожного українця, ворог – також і той хто дозволяє собі наживатись під час війни, - наголосив Ігор Мороз. - Маємо пам’ятати, що потрібно об’єднати всі зусилля у боротьбі як з зовнішнім ворогом, так і з внутрішнім заради загальної перемоги.